top of page
5_edited.png

Kabir Tarake
Skills: Actor
Contact: kabirtarake@gmail.com

  • TikTok
  • www (1)
  • Instagram

Ik ben Kabir Tarake, een 27-jarige acteur met een diepe passie voor mijn vak. Mijn reis in de wereld van acteren begon met een sterke drang om verhalen te vertellen en emoties tot leven te brengen op het podium en voor de camera. Door mijn toewijding en harde werk heb ik mijn talent kunnen ontwikkelen en ben ik bedreven geworden in mijn vak.

Met een veelzijdige achtergrond heb ik verschillende acteerscholen doorlopen en mijn vaardigheden verfijnd in diverse talen, waaronder Nederlands, Engels, Pashto, Dari, Hindi, Parsi en Urdu. Deze taalvaardigheden stellen mij in staat om me uit te drukken en me te verbinden met een breed scala aan culturen en gemeenschappen.

Naast mijn passie voor acteren, omarm ik een
actieve levensstijl. Sport speelt een belangrijke rol in mijn dagelijks leven en ik ben betrokken bij verschillende activiteiten zoals calisthenics, fitness en boksen. Deze activiteiten helpen me niet alleen fysiek fit te blijven, maar ze bieden ook een uitlaatklep voor mijn energie en een manier om mijn discipline te versterken.

Mijn leven wordt gekenmerkt door een voortdurende zoektocht naar groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik geloof in het belang van het streven naar excellentie en het nastreven van mijn dromen met vastberadenheid en doorzettingsvermogen.
Ik kijk ernaar uit om mijn reis voort te zetten, nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn passie voor acteren te blijven delen met de wereld om me heen.

Copy of KabirTarake_LR_60346.jpg

Introduction

Bio

Showreel

Photos

bottom of page